Masaže

MASAŽA

 

Masaža relaksira, potiče opuštanje od stresa i napetosti, pouspješuje cirkulaciju, smanjuje bol i povećava elastičnost tkiva i tonus mišića. Za potpunu masažu cijelog tijela u kombinaciji s masažom lica. Masaža se izvodi u ugodnom ambijentu uz zvukove lagane i smirujuće glazbe..

AROMATERAPIJA – Masaža eteričnim uljima

 

najčešće se primjenjuje za opuštanje, kod depresije i nervoze, glavobolje i migrene, bolesti dišnih organa, bolova u mišićima, bolesti kostiju i zglobova, loše cirkulacije, neuralgija, celulita i strija, menopauze, menstrualnih tegoba i PMS-a, raznih kožnih tegoba itd.

REFLEKSOLOGIJA STOPALA

 

Refleksna masaža stopala provodi se pritiskom ruku na refleksne točke stopala s ciljem da tijelo i duh dovede u stanje velike opuštenosti.
Takav proces dovest će do krajnjeg cilja – stimulirat će samoizlječenje, odnosno započeti prirodno liječenje cijelog organizma.
Uz ovu prirodnu metodu vaš organizam će dodatno ojačati i napuniti se energijom, dok će duh postati opušteniji i smireniji.

Naručite se

Ispunite naš kontakt obrazac kako bi se naručili za pojedinu uslugu, rezervirali termin za savjetovanje ili nam jednostavno napisali poruku kao mali znak pažnje i pohvalu za naš rad. Naravno, i svaka kritika je dobro došla, cijenimo vaše mišljenje!