Obrve i trepavice

NADOGRADNJA TREPAVICA

Ugradnja ekstenzija trepavica je potpuno bezbolan i ugodan tretman gdje se na jednu prirodnu trepavicu aplicira jedna ili više ekstenzija. Tehnike aplikacije trepavica su razne, a ovise o broju i duljini ekstenzija koje se ugrađuju.
Baš kao i kod ugradnje ekstenzija za kosu, i kod ekstenzija trepavica postoje pravila kojih se, želite li postići najjači efekt i pritom sačuvati prirodne trepavice, treba strogo pridržavati.

AKO SU POSTAVLJENE PRAVILNO, EKSTENZIJE NE UNIŠTAVAJU PRIRODNE TREPAVICE.

THREADING OBRVA I LICA

 

Za razliku od čupanja obrva pincetom, threadingom povlačimo sve dlačice odjednom. Također, sitne dlačice neće pobjeći jer konac može uhvatiti i dlačice duge tek 1 milimetar.
Čupanje obrva koncem najpreciznija je metoda jer linijom konca možemo točno odrediti koje ćemo područje depilirati, pa je lako izraditi savršen luk. Ako je potrebno, može se odstraniti samo jedna dlačica ili pak čitav red kako bismo dobili željeni oblik.
Threading je mnogima bolja opcija i od depilacije voskom, jer nema osjećaja ljepljivosti i muke s odstranjivanjem ostataka voska. Također, ne odstranjuje se površinski sloj kože zbog čega koža ostaje glatka i mekana..

Naručite se

Ispunite naš kontakt obrazac kako bi se naručili za pojedinu uslugu, rezervirali termin za savjetovanje ili nam jednostavno napisali poruku kao mali znak pažnje i pohvalu za naš rad. Naravno, i svaka kritika je dobro došla, cijenimo vaše mišljenje!