Tretmani lica

Mikrodermoabrazija

MIRODERMOABRAZIJA

 

Mikrodermoabrazija je vrlo uspješan i iznimno blagi tretman koji čini kožu lica i tijela mlađim te ih odlično regenerira. Naime, učinkovito djeluje na ljuštenje kože tokom blagog uklanjanja površinskog sloja koža. Zato je možemo nazvati najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga.

Uspješno se primjenjuje kod svih tipova kože: mlađih, starijih, svijetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora kao i korekciju površinskih ožiljaka i hiperpigmentacije. Može se koristiti na licu, vratu, leđima, laktima i po potrebi na drugim dijelovima tijela. U studiju Zdravi i Vitki primjenjujemo dijamantnu mikrodermoabraziju. Uz pomoć finobrušenih dijamanata različite granulacije jednostavno reguliramo intenzitet abrazije, a na taj način izbjegli smo upotrebu kemije te je postupak potpuno prirodan. Nakon tretmana mikrodermoabrazije nije potrebno vrijeme oporavka znači ne izaziva reakcije i nuspojave.
Preporuka je napraviti 5 tretmana. Na tretmane se dolazi jednom tjedno. Ukoliko se mikrodermoabrazija kombinira sa drugim tretmanima može se pojačati učinak i ubrzati efekte.
Uz tretman mikrodermoabrazije često se koriste hijaluronski, kolagenski ili vitaminski fileri koje ovako pripremljena koža puno brže apsorbira.
Ovakav ciklus tretmana svakako je za preporučiti barem jednom godišnje u svrhu sprječavanja nastajanja bora, hiperpigmentacije i drugih posljedica izlaganja kože lica vanjskim faktorima.

Ultrazvučno čišćenje lica

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA

 

je najinovativnija tehnologija dubinskog čišćenja lica i uklanjanja nečistoće sa kože a da je pri tome ne oštetite. Ultrazvučni tretman djeluje mehanički i toplinski, te na taj način aktivira mikrocirkulaciju i potiče limfni tok stimulirajući stvaranje kolagena i obnavljanje ćelija. Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je najsigurniji, najugodniji i najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije, koji se može napraviti kao poseban tretman ili kao uvod u zahtjevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi kože (akne, miteseri, ožiljci, bore, slab tonus kože…)

Preporučuje se svima koji žele dubinsko čišćenje lica, a samo izvođenje tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove, tako da ga je moguće “ugurati” u pauzu za ručak i nakon toga se vratiti svakodnevnim obavezama. Terapija ultrazvukom izuzetno je korisna za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno dubinsko čišćenje, jer ne oštećuje kožu, te ne postoji mogućnost post-traumatske hiperpigmentacije. Ultrazvučni tretman poznat je i kao „tretman pred važno događanje“, jer osim što čisti kožu, ultrazvučna vibracija radi mikromasažu i opušta mimičnu muskulaturu, pa lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe

Ultrazvuk lica

ULTRAZVUK LICA

 

Ultrazvuk pomaže pri tretiranju hiperpigmentacije, reducira fine bore i linije, pojačava mikrocirkulaciju, uklanja podbradak, stimulira proizvodnju kolagena, ubrzava proces obnove kože, odstranjuje mrtve stanice, liječi akne.

Ultrazvučna funkcija pogodna je za sve probleme kože, uz jednostavno i lako korištenje to je jedan od najčešće korištenih uređaja u kozmetici. Ultrazvuk pomaže ljudskom tijelu da brže i bolje apsorbira nanesene preparate, a zvučnu energiju pretvara u toplinsku. Stimulira našu kožu, ubrzava metabolizam, potpomaže cirkulaciju krvi i limfe, aktivira dubinske procese unutar stanica, poboljšava čovjekov obrambeni sustav.Tretman pogodan i u kombinaciji sa mikrodermoabrazijom lica..

Tretman lica vakumom

TRETMAN LICA VAKUMOM

 

Tretmani vakumom kako na tijelu tako i na licu su vrlo jednostavni, potpuno neinvazivni tretmani a iznimno efikasni po pitanju limfne drenaže i poticanja mikrocirkulacije. Dakako masaža kože vakuumom ubrzava regeneraciju tkiva.
Ukoliko ste skloni podočnjacima natečenosti lica ili mimičkim borama, ovakav tretman je svakako među prvima što bi trebali primijeniti.

Ovisno o načinu primjene vakuuma kožu lica možemo drenirati i na taj način smanjiti otečenost i potaknuti čišćenje od otpadnih tvari što će utjecati na poboljšanu opskrbu kože kisikom i vodom.
Ili tretman vakuumom možemo usmjeriti ka postizanju tonusa kože.
Također kombiniramo li ovaj tretman sa njemu kompatibilnim tretmanom postižemo brze i efikasne rezultate koji su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Tretman lica galvanskom strujom – Jonoforeza

JONOFOREZA

 

Uz pomoć galvanske struje postiže se veća penetracija nabijenih molekula kroz kožu, što uvelike povećava učinkovitost kozmetičke njege. Aparat galvanske struje omogućuje čišćenje kože i reguliranje pH pomoću elektroda .Terapija s galvanske struje ima niz prednosti kao što su:
– povećavanje vlažnosti kože
– pospješuje protok limfe i cirkulaciju krvi
– čiščenje kože
– revitalizaciju kože
– redukciju sebuma u slučaju masne kože
– omekšavanje kože

Naručite se

Ispunite naš kontakt obrazac kako bi se naručili za pojedinu uslugu, rezervirali termin za savjetovanje ili nam jednostavno napisali poruku kao mali znak pažnje i pohvalu za naš rad. Naravno, i svaka kritika je dobro došla, cijenimo vaše mišljenje!

Masaže