Tretmani lica

Mikrodermoabrazija

MIRODERMOABRAZIJA

 

Mikrodermoabrazija je vrlo uspješan i iznimno blagi tretman koji čini kožu lica i tijela mlađim te ih odlično regenerira. Naime, učinkovito djeluje na ljuštenje kože tokom blagog uklanjanja površinskog sloja koža. Zato je možemo nazvati najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga.

Uspješno se primjenjuje kod svih tipova kože: mlađih, starijih, svijetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora kao i korekciju površinskih ožiljaka i hiperpigmentacije. Može se koristiti na licu, vratu, leđima, laktima i po potrebi na drugim dijelovima tijela. U studiju Zdravi i Vitki primjenjujemo dijamantnu mikrodermoabraziju. Uz pomoć finobrušenih dijamanata različite granulacije jednostavno reguliramo intenzitet abrazije, a na taj način izbjegli smo upotrebu kemije te je postupak potpuno prirodan. Nakon tretmana mikrodermoabrazije nije potrebno vrijeme oporavka znači ne izaziva reakcije i nuspojave.
Preporuka je napraviti 5 tretmana. Na tretmane se dolazi jednom tjedno. Ukoliko se mikrodermoabrazija kombinira sa drugim tretmanima može se pojačati učinak i ubrzati efekte.
Uz tretman mikrodermoabrazije često se koriste hijaluronski, kolagenski ili vitaminski fileri koje ovako pripremljena koža puno brže apsorbira.
Ovakav ciklus tretmana svakako je za preporučiti barem jednom godišnje u svrhu sprječavanja nastajanja bora, hiperpigmentacije i drugih posljedica izlaganja kože lica vanjskim faktorima.

Ultrazvučno čišćenje lica

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA

 

je najinovativnija tehnologija dubinskog čišćenja lica i uklanjanja nečistoće sa kože a da je pri tome ne oštetite. Ultrazvučni tretman djeluje mehanički i toplinski, te na taj način aktivira mikrocirkulaciju i potiče limfni tok stimulirajući stvaranje kolagena i obnavljanje ćelija. Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je najsigurniji, najugodniji i najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije, koji se može napraviti kao poseban tretman ili kao uvod u zahtjevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi kože (akne, miteseri, ožiljci, bore, slab tonus kože…)

Preporučuje se svima koji žele dubinsko čišćenje lica, a samo izvođenje tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove, tako da ga je moguće “ugurati” u pauzu za ručak i nakon toga se vratiti svakodnevnim obavezama. Terapija ultrazvukom izuzetno je korisna za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno dubinsko čišćenje, jer ne oštećuje kožu, te ne postoji mogućnost post-traumatske hiperpigmentacije. Ultrazvučni tretman poznat je i kao „tretman pred važno događanje“, jer osim što čisti kožu, ultrazvučna vibracija radi mikromasažu i opušta mimičnu muskulaturu, pa lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe

Ultrazvuk lica

ULTRAZVUK LICA

 

Ultrazvuk pomaže pri tretiranju hiperpigmentacije, reducira fine bore i linije, pojačava mikrocirkulaciju, uklanja podbradak, stimulira proizvodnju kolagena, ubrzava proces obnove kože, odstranjuje mrtve stanice, liječi akne.

Ultrazvučna funkcija pogodna je za sve probleme kože, uz jednostavno i lako korištenje to je jedan od najčešće korištenih uređaja u kozmetici. Ultrazvuk pomaže ljudskom tijelu da brže i bolje apsorbira nanesene preparate, a zvučnu energiju pretvara u toplinsku. Stimulira našu kožu, ubrzava metabolizam, potpomaže cirkulaciju krvi i limfe, aktivira dubinske procese unutar stanica, poboljšava čovjekov obrambeni sustav.Tretman pogodan i u kombinaciji sa mikrodermoabrazijom lica..

Vitamin C Tretman (Skeyndor)

VITAMIN C TRETMAN (SKEYNDOR)

 

Power C+ profesionalni tretman za posvjetljivanje trenutno daje sjaj koži i poboljšava izgled. Idealno za borbu protiv slobodnih radikala. Energizira oštećenu i/ili dehidriranu kožu. Prosvjetljuje i unificira ten.

  • Hidratizira kožu
  • Ujednačava ten
  • Vraća koži energiju

Expert Cleanse

EXPERT CLEANSE

 

Nova linija Skeyndor Expert cleanse s dvostrukom metodom čišćenja. Formulirana je s prebioticima i postbioticima koji jačaju mikrobiotu kože, a bazira se na conceptu CLEAN kozmetike. Naime, kreirana je s biorazgradivim sastojcima i ambalažom koja se može reciklirati.

Naručite se

Ispunite naš kontakt obrazac kako bi se naručili za pojedinu uslugu, rezervirali termin za savjetovanje ili nam jednostavno napisali poruku kao mali znak pažnje i pohvalu za naš rad. Naravno, i svaka kritika je dobro došla, cijenimo vaše mišljenje!

Masaže