Tretmani tijela

ULTRAZVUK TIJELA

 

Tretmanima za tijelo ultrazvuk učinkovito i djelotvorno koristimo za uklanjanje celulita. Energija ultrazvuka pretvorena u toplinsku dubinski otapa celulit te poboljšava apsorpciju nanesenog anticelulitnog preparata, poboljšava se cirkulacija krvi i limfe putem koje se pospješuje stanična izmjena tvari u potkožnom tkivu, pospješuje se uklanjanje vode i toksina, a termički učinak jača sagorjevanje masnoća.

ANTICELULITNA MASAŽA

 

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, lijepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje kroz jedno vrijeme. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti sa masažom kako se celulit ne bi vratio. U cilju najboljeg rezultata, lijepšeg izgleda i boljeg subjektivnog osjećaja, anticelulitna masaža se kombinira sa kvalitetnim anticelulitnim kremama ili uljima, primjenom limfne drenaže, ultrazvučne terapije, stimulacije i vježbi u cilju toniziranja mišića i kože, pravilnom prehranom i adekvatnim unosom vode u organizam.

Naručite se

Ispunite naš kontakt obrazac kako bi se naručili za pojedinu uslugu, rezervirali termin za savjetovanje ili nam jednostavno napisali poruku kao mali znak pažnje i pohvalu za naš rad. Naravno, i svaka kritika je dobro došla, cijenimo vaše mišljenje!