Pedikura i manikura

Pedikura

NJEGA STOPALA

Lijepa i njegovana koža na stopalima ne smije biti pravilo samo ljeti kad je ona najviše otkrivena i izložena pogledima. Njegujte i pazite na zdravlje stopala kontinuirano, kao što to radite i s njegom ruku, kose ili bilo kojeg drugog dijela tijela.

U PONUDI
Parafinske kupke pogodne su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje kože ruku i stopala, posebno za ublažavanje reumatskih tegoba..

Manikura

USLUGE: Manikura, SPA manikura, ugradnja noktiju, produživanje noktiju gelom, trajni lak, lakiranje

TRETMAN MANIKURE

Uživajte u tretmanu manikure i njege ruku koji obuhvaća tretman šake i noktiju, a započinje oblikovanjem i uređenjem noktiju po želji, te omekšavanjem noktiju, nakon čega slijedi revitalizacija i uređenje kožice oko noktiju, poliranje i njega hidratantnim preparatima uz laganu, kratku masažu, što rezultira lijepim i njegovanim izgledom ruku i noktiju. Lijepe ruke su kruna njegovanog izgleda i izuzetno su bitne u svakodnevnoj komunikaciji pa je način na koji se brinemo o njima često odraz brige..

TRAJNI LAK

 

Trajni lak je mnogo inovativnije rješenje za nalakirane i uredne nokte. Trajni lak ili drugim nazivom soak off lak znatno se razlikuje od običnih i standardnih lakova, najviše po trajanju. Specifičan je po tome što nakon nanošenja može ostati na noktima petnaestak dana. Za tih 15 dana nokti ne mijenjaju formu i boja laka ostaje postojana kao prvog dana.

 

U ponudi CND SCHELLAC

Naručite se

Ispunite naš kontakt obrazac kako bi se naručili za pojedinu uslugu, rezervirali termin za savjetovanje ili nam jednostavno napisali poruku kao mali znak pažnje i pohvalu za naš rad. Naravno, i svaka kritika je dobro došla, cijenimo vaše mišljenje!